Laurenzo Menukaart

MENUKAART

Onze Troeven

Wij werken enkel met kwaliteitsvlees en vis.
Alles wordt dagelijks vers en binnenshuis bereidt.

Menu aan €42,50-

maandmenu:

2 hapjes vooraf

***

Asperge / snijboon / tempura

***

Lamsfilet / asperges / gratin dauphinois

of

vissuggestie

***

dessert van de chef

De menu wordt voor het volledige tafelgezelschap geserveerd.

Er worden geen wijzigingen aan de menu gedaan.

A la carte

Onze kaart

Salade scampi met brood
vissuggestie van de week
Gebakken slibtongetjes, handgesneden frietjes
caesar salad
gebakken eendeborst met sinaasappelsausje
Chateaubriand / handgesneden frietjes / frisse salade
Steak américain, handgesneden frietjes en frisse salade
Toast américain, frisse salade
Lamsfilet / asperges / gratin dauphinois

Beste klanten, wij streven zoveel mogelijk naar perfectie en doen ons uiterste best.
Dit kan soms eventjes duren, daarom houden wij onze kaart beperkt, daarbij werken wij enkel met dagverse producten.

Om alles vlot te laten verlopen vragen wij om maximum 3 verschillende gerechten per tafel te nemen. 1 tafel, 1 rekening

Bij vragen in verband met de allergenen aarzel niet om ons aan te spreken!
Hopelijk kan u ervan genieten, smakelijk!

Wenst u een tafel bij Laurenzo te reserveren?

KLIK HIER

Desserts

En gebak

Gebak van de dag
Sabayon met ijs en fruit

Pannenkoeken

Artisanaal gebakken

Pannenkoek

met boter en suiker

Pannenkoek

met slagroom

Pannenkoek

met ijs

Pannenkoek

mikado

Pannenkoek

met aardbei en slagroom(seizoen)

IJskaart

Ons ijs wordt vers huisgemaakt

Vanilleroomijs

met slagroom

Dame Blanche

Vanilleroomijs, echte chocolade, meringue en slagroom

Coupe Amarena

Vanilleroomijs, amarenakersen en slagroom

Parfait Aardbei (seizoen)

Vanilleroomijs, aardbeien en slagroom

Salt Butter karamel

Vanilleroomijs, gezouten boterkaramel gebrande amandelen en slagroom

Coupe advocaat

Vanilleroomijs, meringue, advocaat en slagroom mikado

Sorbet framboos

Frambozensorbet, verse framboos en slagroom

Kinderijsje

ijsje voor de allerkleinsten

Sorry, the comment form is closed at this time.