Laurenzo Menukaart

MENUKAART

Onze Troeven

Wij werken enkel met kwaliteitsvlees en vis.
Alles wordt dagelijks vers en binnenshuis bereidt.

Menu aan €42,50-

Menu 3 gangen:

2 amuses

***

Gamba met sausje van spaanse peper

en kerstomaat

**

Iberico bellota filet ”Cross & Blackwell”

Wintergroentjes

of

vis van de week

***

Dessert van de chef

menu aan 42,50€

De menu wordt voor het volledige tafelgezelschap geserveerd.

Er worden geen wijzigingen aan de menu gedaan.

A la carte

Onze kaart

Pasta met gamba's en ``bloody mary`` saus
iberico Bellota filet met warme groentjes en ``Cross & Blackwell`` saus
Stoverij van varkenswangetjes met kroketjes
Gebakken zalmfilet met wortelpuree en béarnaise
Salade scampi met brood

Beste klanten, wij streven zoveel mogelijk naar perfectie en doen ons uiterste best.
Dit kan soms eventjes duren, daarom houden wij onze kaart beperkt, daarbij werken wij enkel met dagverse producten.

Om alles vlot te laten verlopen vragen wij om maximum 3 verschillende gerechten per tafel te nemen. 1 tafel, 1 rekening

Bij vragen in verband met de allergenen aarzel niet om ons aan te spreken!
Hopelijk kan u ervan genieten, smakelijk!

Wenst u een tafel bij Laurenzo te reserveren?

KLIK HIER

Desserts

En gebak

Gebak van de dag
Sabayon met ijs en fruit

Pannenkoeken

Artisanaal gebakken

Pannenkoek

met boter en suiker

Pannenkoek

met slagroom

Pannenkoek

met ijs

Pannenkoek

mikado

Pannenkoek

met aardbei en slagroom(seizoen)

IJskaart

Ons ijs wordt vers huisgemaakt

Vanilleroomijs

met slagroom

Dame Blanche

Vanilleroomijs, echte chocolade, meringue en slagroom

Coupe Amarena

Vanilleroomijs, amarenakersen en slagroom

Parfait Aardbei (seizoen)

Vanilleroomijs, aardbeien en slagroom

Salt Butter karamel

Vanilleroomijs, gezouten boterkaramel gebrande amandelen en slagroom

Coupe advocaat

Vanilleroomijs, meringue, advocaat en slagroom mikado

Sorbet framboos

Frambozensorbet, verse framboos en slagroom

Kinderijsje

ijsje voor de allerkleinsten

Sorry, the comment form is closed at this time.