Na de tea room in de namiddag kan u bij ons genieten van de kookkwaliteiten van Laurenzo die afstudeerde als kok aan de hotelschool Spermalie te Brugge. Het gebouw werd in 2020 volledig gerenoveerd en de jonge kok installeerde hier zijn restaurant met een klassieke keuken met een moderne toets.
Een jonge vernieuwende chef, dat kookt met passie en verschaft u steeds verrassende en heerlijke gerechten. Met eerste ervaringen in de Warande, St-Jan in Eremo, Hotel de la Poste, Bouillion en Vrijmoed te Gent, kunnen we met zekerheid zeggen dat u hier op het juiste culinaire adres bent terechtgekomen.
Alles wordt er steeds kraakvers en huisbereid, hierbij wordt gebruik gemaakt van topproducten, innovatieve toetsen in de keuken en dit alles in een kleinschalig maar zeer gezellig en prachtig interieur.
Restaurant Laurenzo,
heeft een menu dat maandelijks verandert, en dit steeds seizoens gebonden. Alles wordt in eigen huis bereid, zelfs het ijs, tot de koffie toe wordt door ons geroosterd.
Kom ons bezoeken in ons heel knus en gezellig restaurant. Wij kunnen binnen een capaciteit aan tot maximum 20 personen.
In de zomer kan u genieten van ons heel rustig en sfeervol terras, voorzien tot 45 personen.
Aangezien het soms heel druk kan zijn, onze capaciteit beperkt is en we u niet willen teleurstellen,
is reservatie aangeraden en zelfs noodzakelijk.
Wij hopen u alvast spoedig te mogen verwelkomen in ons restaurant!
Met vriendelijke groet,
Laurenzo De Kezel
Zaakvoerder
Sorry, the comment form is closed at this time.